LH Lift esittelee Agritechnicassa uusia kytkentälaitteita traktoreihin

LH Lift esittelee Agritechnicassa uudenlaisia kytkentälaitteita traktoreihin ja muihin työkoneisiin. LH Lift löytyy hallista 17, osastolta D02. Komponenteille ja alihankkijoille varattu halli 17 löytyy aivan messualueen keskeltä läheltä tornitaloa ja pyöreitä messutoimiston rakennuksia.

LH Liftin osastolla on esillä yhtiön koko tuotevalikoima ja palvelut. Uutuutena esitellään nosto-, veto- ja työntövarsien päihin saatavaa uutta puolipallokytkentää. Traktoreiden ja työkoneiden kytkemisen lisäksi puolipallo sopii moniin muihinkin käyttökohteisiin, esimerkiksi hydraulisylinterin silmukkapäähän.

Uusi puolipallokytkentä on kestävämpi, edullisempi ja helppokäyttöisempi kuin perinteinen pallokytkentä. Kun perinteinen pallo puristetaan kiinni pallopesäänsä, niin puolipallot pujotetaan pallopesään ja yhdistetään siellä palloksi. Näin pallopesän reunat voidaan karkaista ja valmistaa huomattavasti vahvemmasta materiaalista kuin yleensä. Puolipallokytkentä on ehdokkaana Agritechnican Systems and Components -tapahtuman Engineers´ Choice -kilpailussa 20 finalistin joukossa.

Osastolla esittelemme traktoreiden kolmipistenostolaitteita, vetolaitteita, kääntyvää ja kiinteää etunostolaitetta sekä varaosia. LH Lift on toiminut jo 40 vuotta Valtran Suolahden traktoritehtaan alihankkijana. Muita asiakkaitamme ovat esimerkiksi Massey Ferguson ja John Deere. Toimitamme tehtailtamme Suomessa ja Kiinassa osia Eurooppaan, Aasiaan ja Etelä-Amerikkaan. LH Lift on perheomisteinen, kansainvälinen, laadukas ja joustava alihankkija OEM-traktorinvalmistajille.

Tervetuloa osastollamme Agritechnicassa 10–16.11.2019, halli 17, osasto D02.

Lue lisää: