Kiinnitykset niin kuin kuski ne suunnittelisi

Tuotekehityksemme nojaa yhteen kysymykseen: ”Onko tämä järkevin tapa tehdä työ valmiiksi?” Siinä loppukäyttäjän näkökulma käytettävyydestä ja turvallisuudesta yhdistyy tehdasasiakkaidemme tarpeeseen tarjota asiakkailleen laadukkaita ja kohtuuhintaisia kytkentälaitteita. Nämä asiat haluamme tuoda loppukäyttäjien arkeen ja liittää sitä kautta myös tehdasasiakkaidemme brändiin.

Centurio osat koottu läpinäkyvä

Asiakkaan tarpeista mallinnuksen kautta tuotantoon

Asiakkaillamme – ja heidän asiakkaillaan; viljelijöillä, koneurakoitsijoilla ja muilla konekuskeilla – on omat tarpeensa. Meidän tehtävämme LH Liftillä on auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa kytkentälaitteiden laadun, rakenteiden sekä valmistuskustannusten suhteen.

Kun tarpeet on kartoitettu kattavasti, omat suunnittelijamme mallintavat tuotteet, ratkaisevat tekniset haasteet ja kartoittavat valmistusvaihtoehdot. Tämän jälkeen oma protopajamme valmistaa prototyyppilaitteen testaukseen. Testaamme tuotteen yhteistyössä asiakkaamme kanssa sekä laboratoriossa että kentällä, jotta tuote voidaan varmistaa laadukkaaksi ja käyttömukavuudeltaan ylivertaiseksi myös käytännössä.

Tuotekehitys ei pysähdy

Kun tuote on tuotu markkinoille, kuuntelemme tarkasti asiakkaidemme palautetta. Se on meille äärimmäisen tärkeää, jotta voimme kehittää tuotteitamme koko ajan paremmiksi vastaamaan nykypäivän muuttuviin tarpeisiin.

Alla olevalla videolla esittelemme viimeisimmän yleisölle julkistetun innovaatiomme. Kyseinen Valtra LH Autolink -tuote esiteltiin Agritechnica 2009 -tapahtumassa. Se helpottaa työkoneiden kiinnittämistä ja suojaa koneita rikkoutumiselta mm. valvomalla vääntömomenttia.

 

Palkittua tuotekehitysosaamista

Globaalit kumppanimme luottavat LH Liftin tuotekehitysosaamiseen. Olemme myös saaneet tuotekehitystyöstämme palkintoja sekä Suomessa että ulkomailla. Meille tärkeimmät ovat:

  • Innosuomi-palkinto traktoreiden kolmipistelaitteiden kehitystyöstä vuonna 1995
  • Agritechnica-hopeamitali kääntyvän LHLink-etunostolaitteen kehittämisestä vuonna 2007
agritechnica_silvermedal
DLG-logo

Sertifioitua laatua

Valmistamme kaikki tuotteemme ISO 9001 -sertifioidun laatujärjestelmän ja ISO 140001 -sertifioidun ympäristöjärjestelmän mukaan. Näin varmistamme sekä tuotteidemme tasalaatuisuuden että ympäristöasioiden huomioimisen tuotannossamme. Olemme globaalien konevalmistajien validoima yritys sekä Suomessa että Kiinassa. Merkkinä jatkuvan kehitystyömme onnistumisesta saimme hopeamitalin Agritechnica-messuilla, kun meidät palkittiin kääntyvän LHLink-etunostolaitteen kehitystyöstä.

Toimintapolitiikka