LH Lift Oy

lh-lift-banner

Helpompi tapa kiinnittää työkoneita traktoriin

LH Lift valmistaa helppokäyttöisiä ja käytännöllisiä kolmipiste- ja vetolaitteita. Tuotteemme myymme sekä tehdas- että jälleenmyyntiasiakkaille ympäri maailmaa. Olemme alusta saakka halunneet rakentaa kytkentälaitteita, joilla työt on helppo tehdä, jotka kestävät kovaakin käyttöä ja joiden avulla työ saadaan tehtyä valmiiksi – siis Kytkentälaitteita isolla K:llä.

Käyttäjä on aina tärkein

Tuotteidemme käyttäjälle on tärkeintä, että työt sujuvat ja työkalut kestävät. Meille tärkeintä on käyttäjä itse. Koko suunnittelu- ja valmistusketjuamme ohjaa yksi kysymys ”Onko tämä järkevin tapa tehdä työ valmiiksi?” Kerromme mielellämme lisää tuotekehityksestämme ja suunnittelufilosofiastamme. Käytännössä ajatus konkretisoituu kestävinä, kohtuuhintaisina ja helppokäyttöisinä tuotteina.

Globaali toimija

LH Lift on suomalainen yritys, jolla on toimintaa myös Kiinassa. Yrityksen johto, suunnittelu ja tuotekehitys sekä myynti tapahtuvat Suomessa. Valmistus on jaettu kahteen toimipisteeseen Suomessa ja Kiinassa. Molemmat tehtaat tuottavat tinkimätöntä, kansainväliset vaatimukset täyttävää LH Lift -laatua suomalaisessa valvonnassa.