Globaali toimija traktoreiden työkoneiden kiinnityksessä

LH Lift toimii pääosin Euroopan markkinoilla ja tähtäämme maailmanlaajuiseen kasvuun. Olemme saaneet jo vahvaa jalansijaa kasvavilla Kiinan markkinoilla ja etsimme globaalisti uusia mahdollisuuksia kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Yhteistyökumppaneidemme kautta toimimme myös useilla Euroopan kansallisilla markkinoilla. Omat toimipisteemme sijaitsevat Suomen Kuusassa (Laukaa) ja Kiinan Ningbossa.

LH Lift Map

LH Lift Oy, Kuusa

LH Lift Oy:n pääpaikka on Jyväskylän pohjoispuolella Kuusassa, Laukaan kunnassa. Kuusassa sijaitsevat yrityksen hallinto, myynti ja tuotekehitys sekä laadunvalvonta. Kuusan tehtaamme sijaitsee muutaman kilometrin päässä Suolahdesta, Laukaan puolella. Tehtaassamme kytkentälaitteisiin erikoistuneet ammattilaisemme suunnittelevat ja rakentavat prototyypit uusista laitteistamme sekä hoitavat markkinoilla olevien tuotteidemme valmistusta, kokoonpanoa ja maalausta.

LH Lift Ningbo Oy

Ningbo on yksi Kiinan vanhimpia kaupunkeja. Se sijaitsee Changzhoun lahden rannalla, hyvien lento- ja -meriyhteyksien päässä. LH Lift Ningbo Oy on täysin omistamamme yritys, joka valmistaa meille osatuotteita sekä valmiita tuotteita Suomalaisen johdon valvonnassa. Käytämme tuotteidemme valmistukseen Kiinassa samanlaisia laatu- ja turvastandardeja kuin Suomen tehtaassammekin.