LH Liftin puolipallokytkentä ehdokkaana Agritechnicassa

AGRITECHNICA 2019 System and Components Trophy Engineers Choice nominee

LH Liftin puolipallokytkentä on ehdokkaana Agritechnican Systems & Components -tapahtumassa Engineers´ Choice -kilpailussa. Kilpailun loppusuoralle pääsi 20 maatalous­kone­alan alihankkijoiden innovaatiota, joista kolme parasta palkitaan Agritechnica-näyttelyn avajaispäivänä 10. marraskuuta. Kilpailun jury koostuu näyttelyyn osallistuvien OEM-valmistajien osto- ja tuotekehityshenkilöstöstä.

LH Liftin puolipallokytkentä on kestävämpi, edullisempi valmistaa ja helpompi käyttää kuin perinteinen pallo. Perinteisessä menetelmässä veto- tai nostovarren päähän koneistetaan pallopesä, pesään laitetaan pallo ja pesä suljetaan puristamalla metallia sen reunoilta. Puolipallokytkennässä karkaistuun pallopesään pujotetaan kaksi puolikasta palloa, jotka tarvittaessa lukittuvat paikoilleen joko tapilla tai lukkorenkaalla. Näin valmistettu pallopesä on huomattavasti vahvempi kuin puristettu.

Puolipallokytkentä on sarjatuotannossa Valtra T-sarjan veto- ja nostovarsissa. Lisäksi sitä voidaan käyttää työntövarsissa.

LH Lift on Agritechnicassa hallissa 17 osastolla D02.

Tutustu puolipallon vahvuuksiin sen esittelyvideolla (englanniksi):