LH Lift esittelee uusia traktoreiden kytkentälaitteita Agritechnicassa

LH Lift Agritechnica 2023 Stand D06 in Hall 17

LH Lift esittelee uudistettuja traktoreiden kytkentälaitteita Agritechnica-näyttelyssä Saksan Hannoverissa. LH Liftin osasto D06 sijaitsee hallissa numero 17 keskellä näyttelyaluetta. Halliin 17 on koottu erityisesti alihankintayrityksiä ja maatalouskoneteollisuuden komponettitoimittajia.

Esillä on LH Liftin koko tuotevalikoima ja palvelut. Agritechnicassa LH Lift ensiesittelee uuden automaattisen sivurajoittimen, uuden rasvausjärjestelmän ja entistä tarkemman säädön nostotankoihin ja muihin kierteellä varustettuihin tuotteisiin.

Lisäksi LH Liftin osastolla esitellään kolmipistenostolaitteita, vetovarsia, kääntyviä ja kiinteitä etunostolaitteita sekä näiden varaosia. LH Lift on toimittanut osia Valtran Suolahden tehtaalle jo yli 40 vuoden ajan. Muita asiakkaita ovat esimerkiksi Massey Ferguson ja John Deere. LH Lift toimittaa osia Eurooppaan, Aasiaan ja Etelä-Amerikkaan omilta tehtailaan Suomessa ja Kiinassa.

LH Lift Oy:n omistajaksi tuli tänä syksynä kansainvälinen JOST-yhtymä. JOST on maailmanlaajuisesti johtava valmistaja esimerkiksi rekkojen kytkentälaitteissa, akseleissa ja traktoreiden etukuorimaimissa. JOST:illa on ennestään neljä vahvaa brändiä: JOST, TRIDEC, ROCKINGER ja Quicke, jotka toimittavat osia niin on- kuin off-road-ajoveuvojen OEM-valmistajille.

Tule tutustumaan uusiin tuotteisiimme Agritechnica-messuilla hallissa 17, osastolla D06 marraskuun 12.–18. päivänä.