Kesätyöntekijän terveiset,

Moikka!   Mun nimi on Sanni ja nyt kaksi viikkoa kesätöitä olisi pulkassa täällä LH Liftillä. Nämä kaksi viikkoa ovat sisältäneet monia erilaisia hommia ja olen saanut myös testata erilaisia töitä laminoinnista osien kokoamiseen ja järjestelyyn. Ilmapiiri töissä on ollut todella hyvä ja olen itse oppinut myös sivusta seuraamalla uusia asioita yrittäjyydestä. Nyt onkin hyvä […] Lue lisää »

Lue lisää

Kiinan tehtaalla palkittiin pitkään palvelleita

LH Liftin Kiinan tehtaalla palkittiin kymmenen henkilöä, jotka olivat olleet yhtiön palveluksessa enemmän kuin viisi vuotta. LH Lif perusti tytäryhtiön Kiinaan 12 vuotta sitten, mutta pisimpään palvelleella työntekijällä on jo 13 vuoden työhistoria. Helen Sun palkattiin LH Lift Oy:n leipiin valmistelemaan Kiinan yhtiön perustamista. Nykyisin Helen Sun on Kiinan yhtiön johtaja. Palkituista viisi on toimihenkilöitä […] Lue lisää »

Lue lisää

Kiinan tehdasta laajennettiin

LH Liftin tehdasta Kiinan Ningbossa laajennettiin toukokuussa. Entisten 2240 neliömetrin tilojen lisäksi otettiin käyttöön 780 neliömetriä lisää tuotantotilaa. Uusi halli on noin sadan metrin päässä vanhasta. Uuteen halliin siirretään kokoonpanolinjat ja lähtevän tavaran varasto. Vanhoissa tuotantotiloissa vapautuvaan tilaan asennetaan parhaillaan hitsausrobottisolua. Kiinan tehtaan tuotanto kasvaa merkittävästi, kun toimitukset uusille asiakkaille alkavat.

Lue lisää

LH Lift Oy:n ja Inkki Inolan yhteistyö jatkuu!

LH Lift Oy:n ja Inkki Inolan yhteistyö jatkuu! Inkin hiihtokauden 2018 – 2019 huippuhetket olivat Östersundin sprintissä tammikuussa ja helmikuussa Kanadan MM-kisoissa. Kanadan Prince Georgessa tuli sairastelusta huolimatta 9. sija 20 km perinteisellä matkalla. Inkin harjoittelukausi oli kokonaisuutena erittäin positiivinen ja tulevan kauden tavoitteet hän asettaa yhä korkeammalle. Esimerkillinen MM-tason urheilija on saanut kiitettäviä arvosanoja […] Lue lisää »

Lue lisää