LH Liftin puolipallokytkentä ehdokkaana Agritechnicassa

LH Liftin puolipallokytkentä on ehdokkaana Agritechnican Systems & Components -tapahtumassa Engineers´ Choice -kilpailussa. Kilpailun loppusuoralle pääsi 20 maatalous­kone­alan alihankkijoiden innovaatiota, joista kolme parasta palkitaan Agritechnica-näyttelyn avajaispäivänä 10. marraskuuta.

Lue lisää

LH Lift Alihankintamessuilla osastolla C 222

Esittelemme alihankintaa, sopimusvalmistusta ja myös osien välittämistä Kiinasta suomalaisille metallialan firmoille. Meillä on Kiinassa tytäryhtiö, jolla puolestaan on paikallinen, monipuolinen ja osaava alihankintaverkosto. Välitämme tämän kumppaniverkostomme valmistamia osia suomalaiselle metalliteollisuudelle. Kuljetamme runsaasti tuotteita Kiinan yksiköstämme Suomeen, joten myös uusien osien maahantuonti onnistuu sujuvasti. Lisäksi esittelemme osastollamme laajempaa alihankintayhteistyötä tuotekehitysvastuulla sekä koneistuksen, hitsauksen ja kokoonpanon sopimusvalmistusta. […] Lue lisää »

Lue lisää

Kesätyöntekijän terveiset,

Moikka!   Mun nimi on Sanni ja nyt kaksi viikkoa kesätöitä olisi pulkassa täällä LH Liftillä. Nämä kaksi viikkoa ovat sisältäneet monia erilaisia hommia ja olen saanut myös testata erilaisia töitä laminoinnista osien kokoamiseen ja järjestelyyn. Ilmapiiri töissä on ollut todella hyvä ja olen itse oppinut myös sivusta seuraamalla uusia asioita yrittäjyydestä. Nyt onkin hyvä […] Lue lisää »

Lue lisää

Kiinan tehtaalla palkittiin pitkään palvelleita

LH Liftin Kiinan tehtaalla palkittiin kymmenen henkilöä, jotka olivat olleet yhtiön palveluksessa enemmän kuin viisi vuotta. LH Lif perusti tytäryhtiön Kiinaan 12 vuotta sitten, mutta pisimpään palvelleella työntekijällä on jo 13 vuoden työhistoria. Helen Sun palkattiin LH Lift Oy:n leipiin valmistelemaan Kiinan yhtiön perustamista. Nykyisin Helen Sun on Kiinan yhtiön johtaja. Palkituista viisi on toimihenkilöitä […] Lue lisää »

Lue lisää